Rådgivning

All kostrådgivning utgår från dig som individ i centrum. Vilka mål och förutsättningar har du? Hur skapar vi hållbara förändringar och matvanor som passar dig och ditt liv?

Kostrådgivning idrott och träning

Vid idrottsprestationer är kosten en av pusselbitarna för att lyckas oavsett nivå. Samtidigt är det också viktigt att vi tar hand om vår kropp för bibehållen hälsa livet ut. Vid kostrådgivning går vi igenom din kost, tittar på idrottens krav, energi- och näringsbehov och hittar tillsammans lämpliga förändringar som passar just dig. Allt med mål att optimera din kost för prestation.

Samtal sker via Skype eller möten i Kristianstad eller Göteborg.

Upplägg:
1: Introduktionssamtal där du får lära känna mig och att vi sedan går igenom ditt nuläge, dina mål och kommer fram till en handlingsplan. Före samtalet får du, om du vill, fylla i en 4-dagars matdagbok som då ligger till grund för kostrådgivning.
2-3: Uppföljningssamtal där du får stöd, coachning och avstämning för hållbara förändringar. Sker vanligen efter 4 samt 8 veckor samt ev en längre tid på regelbunden basis + mailkontakt men kan anpassas efter dina önskemål.

Intresserad? Kontakta mig via mail eller på telefon!

Kostrådgivning hälsa

Vill du förändra kosten för att optimera din hälsa och må bättre? Har du mål att gå ned i vikt?
Låt mig vara med på din resa och tillsammans når vi dina mål genom lämpliga förändringar som passar just dig. I fokus ligger hållbarhet och långsiktighet. Du får coachning och stöd under resans gång.

Samtal sker via Skype eller möten i Kristianstad.

Upplägg:
1: Introduktionssamtal (60min) där du får lära känna mig för att skapa trygghet i ditt förändringsarbete. Sedan går vi igenom ditt nuläge och dina mål. Vi utformar tillsammans en handlingsplan för dig och jag finns med som stöd på vägen. Före samtalet får du, om du vill, fylla i en 4-dagars matdagbok som då ligger till grund för kostrådgivning.
2-3: Uppföljningssamtal där du får stöd, coachning och avstämning för hållbara förändringar. Sker vanligen efter 4 samt 8 veckor + mailkontakt men kan anpassas efter dina önskemål. ¨

Intresserad? Kontakta mig via mail eller på telefon!